Nieuws

Chapter News

 • de European Spring newsletter

  Je kunt hier de european Spring newsletter lezen!

 • Rho Chi Nieuwsbrief Maart

  Lees hier het laatste Rho Chi nieuws.

 • 5x CHAPTER KEY AWARD!

  Op de Biennial 2023 in Houstin (Texas) werd Rho Chi at-Large in het zonnetje gezet omdat we 5 maal de Chapter Key Award hebben ontvangen!

 • Nieuwbrief Rho Chi voorjaar 2023

  Lees hier de nieuwsbrief van dit voorjaar!

 • International mentorship program

  Interested? 
  Please complete the link below to indicate your interest and willingness to participate in Cohort 4 of the Global Leadership Mentoring Community. Once you complete the link, send a short 2-page biosketch (resume, CV, or summary) and picture to Ellen Buckner at ebbuckner@gmail.com 

  Application Link for GLMC4: 

  https://www.surveymonkey.com/r/GLMC4 

 • Presentaties 13 juli

  Op 13 juli 2021 waren 20 leden aanwezig bij de online lezingen rondom het thema "Gaan we zeuren, dan zijn we te laat". Klik hier voor de presentatie van Wil Bolluijt en hier voor de presentatie van Jos Latour.
 • Website voor de European Region!

  Er is een nieuwe website waar alles betreffende de European Region te vinden is. Zie hier!
 • European Christmas newsletter

  Hierbij vinden jullie de European Christmas newsletter

 • Linked-In groep Rho-Chi

  Ook op de hoogte blijven via Linked-In? Sluit je aan bij de Linked-In groep van Rho-Chi: https://www.linkedin.com/groups/5167763/
 • Artikel in TVZ

  In het laatste nummer van het Tijdschrift voor Verpleegkunde in Praktijk en Wetenschap (TVZ) is een artikel verschenen met het thema ''Leadership in daily practice''. Voor wie een abonnement op de TVZ heeft is het artikel uiteraard vrij toegankelijk of je kunt het mogelijk benaderen via bijvoorbeeld Browzine of Springer Link, mocht je organisatie daar een licentie voor hebben. Hier alvast een indruk: 

 • Wens voor Leden

  Beste Chapterleden,

  Graag wensen we jullie allemaal veel sterkte en wijsheid en vooral behoud van gezondheid toe in deze Coronacrisis. Velen van jullie werken in de zorg met patiënten, of dat nu in het ziekenhuis, thuiszorg, zorginstelling of anderszins is. Aan jullie willen we als Rho Chi Bestuur laten weten dat we aan jullie denken in al het werk dat verzet wordt en de zorg die jullie onverminderd leveren, ook in deze bijzondere en vaak moeilijke omstandigheden. Anderen werken mogelijk thuis, studeren of doen op andere manieren goed werk voor de zorg en verpleegkunde. Ook jullie wensen we alle goeds! We houden jullie nu digitaal, maar ook straks als het weer kan gewoon ‘live’ in bijeenkomsten, op de hoogte van Sigma en Chapter-activiteiten. Uiteraard ook over het gezamenlijk met de Alumnivereniging en V&VN WIP georganiseerde symposium ’Leadership in daily practice’ eind dit jaar op 3 december.  Check dus regelmatig even deze website voor updates, er komt bijvoorbeeld binnenkort een call voor abstracts.

  Voor nu: Zorg goed voor jezelf en elkaar!

   

  hartelijke groet,

  Bestuur Rho Chi at-large

 • Nieuwe Leden gezocht!

  Rho Chi chapter at large is altijd op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die excellente zorg leveren en zich bezig houden met onderwijs en/of onderzoek en lid willen worden. Sigma International is een wereldwijde organisatie met afdelingen (chapters) in veel landen, volop mogelijkheid om te netwerken dus! In Nederland werken we samen met V&VN-Wetenschap in praktijk en de alumnivereniging van Verplegingswetenschap.

  Voor meer informatie en de voordelen van een lidmaatschap zie de website van Sigma
  en deze webinar

  Voor meer informatie over de Nederlandse afdeling zie: de 10 voordelen en dit artikel in Tijdschrift Verpleegkunde

  Heeft u zelf belangstelling of weet u een enthousiaste collega die lid wil worden van Rho Chi chapter at large neem dan contact met Mirelle Eekhoudt, bestuurslid (mmagnieekhoudt@gmail.com / 06-14341442).