Activiteiten

Beschrijving

Eén van de speerpunten van Sigma Theta Tau International is kennis delen ten behoeve van de gezondheidszorg en in het bijzonder de verpleegkundige beroepsuitoefening. Rho Chi Chapter-at-Large onderschrijft dit in haar strategisch beleidsplan van 2018-2020 en heeft de activiteitencommissie aangesteld hier invulling aan te geven. De activiteitencommissie organiseert meerdere keren per jaar lezingen waarin gastsprekers een onderwerp nader toelichten. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend. Veel voorkomende thema’s hierbij zijn onderzoek, verpleegkundige beroepsuitoefening en leiderschap. Deze lezingen bieden tevens de mogelijkheid voor de leden om nader kennis met elkaar te maken en kennis uit te wisselen. Voor actuele informatie met betrekking tot de lezingen klikt u op Commissies, Activiteiten, Lezingen/Activiteiten in het menu hierboven.

Elk najaar vindt de inductie van nieuwe leden plaats. Hierbij worden de nieuwe leden en de chapter aan elkaar voorgesteld. Na afloop van de inductie vindt het jaarlijkse diner plaats.  

Rho Chi Chapter is een chapter voor en door haar leden. Mocht u een interessant onderwerp aan collega verpleegkundigen willen presenteren en met hen bediscussiëren, dan nodigen wij u uit contact op te nemen met de activiteitencommissie. U kunt contact met de activiteitencommissie opnemen door een e-mail te sturen naar de voorzitter. Actuele informatie met betrekking tot de activiteiten van Rho Chi vindt u op deze website.  

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten. Rho Chi is een chapter voor en door haar leden.

Samenstelling activiteitencommissie

De activiteitencommissie bestaat uit de volgende leden:
Anneke van den Pol (voorzitter)
Angela Tuijp
Eline de Kok
Annabeth van Stroe
Margreeth van Dijk

Reageren
Geïnteresseerden voor de functies kunnen contact opnemen met Anneke van den Pol, secretariaat@rhochi.eu, waarbij u kunt aangeven op welke momenten u telefonisch bereikbaar bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

​​​